ahp kop

 25 Januari 2021

Hindernisles zondag 4 november

Share

les arendjanArend Jan heeft in het voorjaar na onze wedstrijd al te kennen gegeven ons wel een les te willen geven in hoe je een hindernis optimaal neemt, waar moet je aan denken , wat is voor jouw paard de beste route e.d. oftewel hoe haal ik met mijn eigen aanspanning het beste resultaat en dus de snelste mogelijk tijd zonder fouten te maken.

Op zondag 4 november wil hij van 10.00 tot 12.00 uur daar tijd voor vrij maken voor alle leden en hun aanspanning. Dus alleen voor leden van Koetsiersvereniging Achter ‘t Peerd.

 

We hebben een programma opgesteld en dit is wat we gaan doen. Zorg dat je op tijd bent, zodat we ook op tijd kunnen beginnen.

10.00 uur - Mondelinge uitleg van de hindernis
  - Met de menners door de hindernis lopen voor de beste route
    (grooms blijven bij de paarden)
10.45 uur - Koffie pauze
11.00 uur - Aanvang Praktijkles
12.00 uur - Einde praktijkles

 

Wil je je vaardigheden verbeteren in het rijden van de hindernissen en doorgronden waarom “de groten der aarde op mensportgebied” het laten lijken alsof het niets voorstelt, kom dan zeker meerijden en leren op deze bijzondere speciale les van Arend-Jan.

Wel graag even van te voren aanmelden bij: Rudi Brokken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Misschien is onderstaande foto wel heel veel zeggend. Wel heel relaxed, maar misschien net niet de snelste en beste manier om een hindernis te nemen.

les arend jan hindernis

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.