ahp kop

 19 Januari 2021

Nieuwe verenigingskleding.

Share

Eindelijk is het zover, de nieuwe kledinglijn voor leden van Achter ‘t Peerd is gearriveerd!

kledin1Na jaren waarin de één met een cap van Achter ’t Peerd op de dinsdagavonden en evenementen kwam en de ander op regenachtige dagen in de bekende regenjas heeft het bestuur gemeend dat het toch echt tijd werd voor een complete kledinglijn.

Samen zijn we er in geslaagd een tenue te ontwerpen waar we de komende tijd goed mee voor de dag kunnen komen. De lijn bestaat uit een cap, een (all weather) jack, een polo, sweaters en een bodywarmer, alles in de mooie verenigingskleur blauw met ons logo in het wit geborduurd. Tijdens de bokbierdag hebben jullie al een voorproefje van de kleding kunnen zien want de dames liepen al in onze nieuwe schorten. Dit leverde vele complimenten op!

Achter ’t Peerd is de club van jong tot oud dus aan de menners, de fans en ook de kids is gedacht. De kleding is verkrijgbaar in alle maten en ook in kindermaten. Als bestuur zijn we erg trots op het resultaat.

Daarom willen we, op de dag van Achter ’t Peerd de kleding aan iedereen presenteren en is er de mogelijkheid de kleding te passen. Daar hebben we dan ook de prijs- en bestellijsten liggen waarmee iedereen vrijblijvend zijn of haar kleding kan bestellen.

 Nog een prima reden om in elk geval even aan te komen op de dag van Achter 't Peerd op 28 oktober op ons clubterrein. 

 

Dus we zien jullie graag op zondag 28 oktober bij de Dag van Achter 't Peerd

Annemarie Rietman-Koopman & Renate Lenselink-Mellenberg

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.