ahp kop

 24 Januari 2021

Dag van Achter 't Peerd 2012

Share

Zondag 28 oktober a.s. vindt de Dag van Achter 't Peerd weer plaats. Dit is DE dag waarop (bijna) alles mag en zeker niets moet. De organisatie zal ook dit jaar weer proberen er een leuke en vooral gezellige "Jan boel" van te maken.

Wil je lekker bezig zijn met je aanspanning of iets oefenen (hindernis vaardigheid, je weet nooit wat er weer is klaar gezet, maar toch) dan is dit de dag om dat te doen. Alles mag en niets moet is al jaren het credo van Jan en Jan op deze dag.

Evenals voorgaande jaren is ook dit jaar de inschrijving weer geopend voor leden, maar ook niet leden zijn van harte welkom om mee te komen doen.

Opgeven voor deelname kunt U doen bij Jan Maalderink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. it of Jan van der Wal (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Foto's van de dag van AtP van vorig jaar

Atp2011 1 Atp2011 3
Atp2011 4 Atp2011 2

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.