ahp kop

 17 Januari 2021

Pasmanrit 2012

Share

Pasmanrit: een van de hoogtepunten in een menjaar

Zaterdag 15 september waren de aanspanningen om 14.00 uur aanwezig op het clubterrein om de Pasmanrit te gaan rijden. Geheel belangeloos waren de koetsiers van koetsiersvereniging Achter 't Peerd en een aantal leden van verenigingen uit de buurt met hun aanspanningen aanwezig om 40 lichamelijk en geestelijk gehandicapten, die regelmatig zelf paardrijden bij de Pasmanmanege, een plezierige middag aan te bieden.

Via diverse zandpaadjes ging de tocht deze keer o.a. langs het Twenthekanaal over de sluis bij Eefde naar manege de Dam, waar de stop was. Na de stop richting Huis de Voorst en dan weer over de Sluis door Eefde via meerdere boerenerven naar het clubterrein, waar het ontvangstcomité weer de hapjes en de drankjes aanbood.

Elk jaar weer is dit zeker een van de hoogtepunten waar velen van genieten, de koetsiers, de mindervaliden en allen die meedoen, meehelpen. De blik op de gezichten van deze passagiers,, hun lach, de gesprekken onderweg, de dankbaarheid, het stille genieten, ja dat maakt deze rit elk jaar weer tot een feest, dat zeker een van onze hoogtepunten mag worden genoemd.

Organisatie weer enorm bedankt het was weer helemaal top.

 Alle foto's zijn terug te vinden via deze link en via onze facebook pagina

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.