ahp kop

 28 Januari 2021

Soeprit 2012

Share

Waar haalt een organisator van een soeprit zijn inspiratie toch vandaan ?


30 september is het weer zover en staat de jaarlijkse soeprit, al dan niet met soep, weer op het programma. Waar gaan we naar toe, wat gaan we doen en hoe ? Je moet toch maar weer iets verzinnen. Onlangs tijdens de Shetlander Mendag bij Rein in Voorst wisten we het ineens, met enige hulp van een vrolijke, uitgelaten shetland... er fan.

Deze vertelde ons dat hij midden in de nacht een droom had gehad over een bondscoach L.v.G. die spiernaakt door het bos liep te rennen achtervolgd door een horde herten en eekhoorns. Op de vraag van de shetlander fan aan een van de eekhoorns wat ze eigenlijk aan het doen waren antwoordde de eekhoorn: heb je ooit zo'n grote eikel gezien ?
Toen wisten we het: Bos, eekhoorns, herten... We gaan weer naar de Veluwe, en dit keer zelfs naar de Hoge Veluwe bij Hoenderloo. Ach, en die bondscoach denken we er dan maar bij.


 En wat wil het toeval: precies dat weekend is er in dat park het "Weekend van het Paard". Nieuwe routes worden gepresenteerd, antieke koetsen die vanaf Otterloo optrekken naar het Jachtslot St. Hubertus, allerhande kinderactiviteiten, de Gele Rijders zijn er, huifkartochten vanaf het Marchantplein en overal mag kriskras door het park worden gereden.
Een geweldig weekend voor paardenliefhebbers op een meer dan schitterende locatie, terwijl 30 september ook nog eens midden in de Hertenbronst valt en de herten dan veel minder schuw zijn als anders, hetgeen geweldige mogelijkheden biedt ze die dag te spotten.


We laden de boel dus weer op en trekken vanaf ca. 09.30 richting Hoenderloo. Heb je eigen vervoer, helemaal geen probleem. Heb je dat niet dan zorgen we (lees Han en Jan) er weer voor dat de koetsen op de plaats komen.En in het park aangekomen zien we wel wat er allemaal op ons af komt.


Het is wel zaak dat we een duidelijk beeld krijgen wie er allemaal mee wil omdat we wat afspraken moeten maken met het park.Geef u dus uiterlijk zaterdag 22 september op bij:
Dick Pluim, Tel. 06-55151787, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bij Wim Leppers, Tel. 06-10300407, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als er voldoende belangstelling is volgt zo snel mogelijk nadere informatie over vertrektijd, laden van de koetsen en al wat meer zij.Kijk voor meer informatie eens op de site van de Hoge Veluwe:http://www.hogeveluwe.nl/ en dan onder "Weekend van het Paard".


Uw organisatoren zijn zelf bijzonder enthousiast over deze uitgelezen kans.

Dick Pluim en Netty de Rooij

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.