ahp kop

 22 Januari 2021

Laatste clubavond 2012

Share

Laaste clubavond 2012

Vanavond 4 september, hadden we alweer de laatste clubavond van 2012, een mooi seizoen met zeer grote deelname aan de dressuurlessen van Arend-Jan Hammink, waar iedereen ongetwijfeld wel weer wat van opgestoken heeft.
Aan het eind van de lessen werd Arend-Jan uitgebreid bedankt door onze voorzitter Wim Leppers, die behalve een attentie voor Arend-Jan ook aan zijn echtgenote Sita had gedacht.

Alle koetsiers, koffiedrinkers, koffiezetters Doortje en Christien, grasmaaier Wim en kegeltjesmannen Jan en Jan uiteraard ook bedankt voor de belangstelling en inzet dit seizoen!

Maar: 2012 is nog lang niet voorbij, 15 September word de "Pasmanrit" weer verreden, een middag voor onze gehandicapte medemens, iedereen die een aanspanning heeft (lid of geen lid van Achter 't Peerd) kan zich opgeven bij Wim en Doortje Rood 0575-540096 en van hun verdere details vernemen de praktijk heeft de laatste jaren geleerd dat deze rit voor passagier, koetsier en groom een hoogtepunt van het jaar is!

28 0ktober nog zo'n jaarlijks hoogtepunt: de"Dag van Achter 't Peerd" een dag waarop we allerlei dingen organiseren voor koetsiers, grooms, familieleden en sponsoren onder het motto "bijna alles mag en niets moet" en zo leden en niet leden de kans geven allerlei dingen met paard en wagen te oefenen zonder wedstrijdspanning. Voor deze dag kunt u zich opgeven bij Jan van der Wal 06-29440299 of Jan Maalderink 06-24403988

En tussendoor op 30 september ook nog de soeprit, waar binnenkort ook meer informatie van beschikbaar komt.

Dus ja, er staat nog veel te gebeuren in 2012. Dus raadpleeg regelmatig de website (evenementen AtP), lees het boekje aandachtig door en kijk ook eens op onze facebook pagina en u bent weer helemaal bij.

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.