ahp kop

 28 Januari 2021

Dressuurlesen (indeling 04 september)

Share

Dressuurlessen (indeling)

Helaas het buitenseizoen voor wat betreft de dressuurlessen zit er bijna al weer op. De bijdrage van de grote lamp boven aan de lucht is jammergenoeg niet meer toereikend om nog verantwoord door te gaan met de dressuurlessen op de dinsdagavond.

Dinsdag 28 augustus en dinsdag 4 september zijn daarom de laatste lesssen voor 2012. We zullen ons moeten gaan richten op de winteractiviteiten, de ritten overdag die nog allemaal gaan plaats vinden.

Het was een mooi zomerseizoen met heel veel dressuurles, nog veel meer koffie en thee, gezelligheid, maar het einde is dus in zicht. Op naar volgend jaar waar we u allemaal weer hopen te mogen verwelkomen op onze clubavond, de dressuurles, de dinsdagavond.

LET OP: Dinsdag 4 september zijn de lessen een halfuurtje vervroegd en duren tot 20.00 uur, dit i.v.m. de afwezigheid van natuurlijk licht na 20.30 uur en we iedereen toch weer veilig thuis willen laten komen.

Op basis van de bij ons bekende laatste informatie is de indeling voor wat betreft de dressuurlessen opgesteld en bijgewerkt.

Aanmelding of afmelding voor maandag 18.00 uur voorafgaand aan de dressuurles doorgeven aan Renate Lenselink telefoon: 06 52684930 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat zij nog tijd heeft om de wijzigingen te verwerken.

Wilt u ook eens mee lessen en u staat er nog niet bij, neem dan contact op met Renate Lenselink.

 

Helaas zijn de laatste lessen alweer in zicht. We zijn trots dat de dinsdagavonden goed bezocht werden en willen via deze weg iedereen bedanken die heeft geholpen. Het was een goed lopend en mooi seizoen. Op naar volgend jaar ! 

04 september 

19.00 uur 19.30 uur 20.00 uur
- Selinde Biesheuvel  - Peter Lenselink -                        
- Netty de Rooij - Paul Krieger -
- Mildred Lagerweij - Jeroen Westerdijk -
- - Wim Leppers -
- -  -

? April 2013

19.00 uur 19.30 uur 20.00 uur
-              
- 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.