ahp kop

 23 Januari 2021

Overseas Member?

Share
Overseas member

 Wat is dat nu weer: een Overseas member. Gaat Achter ‘t peerd nu ook al over op de Engelse taal als standaard? Nee dat is niet zo, maar een van onze leden die het afgelopen halfjaar weer in Nederland was, is deze week weer afgereisd naar haar geboorteland en huidige woonplek Australië. April is al jaren lid van onze vereniging en toen zij enige jaren gelden terugkeerde naar haar origin, het werelddeel waar haar roots liggen, daar waar de Aboriginals hun oorsprong vinden bleef ze lid van onze vereniging en daarmee ging Achter 't Peerd internationaal met onze eerste en tot nu toe enige overseas member.

De afgelopen maanden was April weer terug in Nederland en was ze regelmatig te zien en te spreken bij onze activiteiten, de dinsdagavonden en ook bij de nachtrit van 25 augustus was ze van de partij als schrijver van de jury. Na de stop op het 's Gravenhof stapte ze zelfs in een van de aanspanningen, om van de rit door de binnenstad te mogen genieten.

 Dinsdag de 28e augustus was echter het moment aangebroken dat we afscheid van haar moesten nemen aangezien ze weer terug reist naar Australië.  Op de wekelijkse clubavond werd ze verblijd met een aantal afscheidscadeaus die haar zullen blijven herinneren aan haar verblijf bij ons in Eefde. We zullen haar voorlopig weer even gaan missen, maar wie weet, komt ze toch nog weer terug naar onze omgeving. Tot aan dat moment zullen we contact met haar houden via brieven, het clubblad, de electronische hulpmiddelen: de website, mail, Skype en natuurlijk facebook.

Wil je haar ook volgen, ze is te vinden op facebook via deze link.

 

 

April, het ga je goed en tot ziens.

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.