ahp kop

 23 Januari 2021

BBQ avond geslaagd

Share

De jaarlijkse BBQ van "Achter 't Peerd" begon dit jaar met de ontvangst met koffie/thee en een heerlijke creatie van Jolien gevolgd door een cliniq "freestyle" waarin Daan Simoons uit Zutphen liet zien hoe je het paard in z'n eigen taal aanspreekt.
Voor velen een (h)erkenning van hetgeen ze (onbewust) altijd al deden voor anderen een nieuwe manier van benaderen, waarschijnlijk voor een ieder een heldere uitleg van hoe het ook kan!
Waren gedurende de cliniq de weergoden ons nog enigszins positief gezind zodra de braadpan (of beter gezegd de gasbrander hieronder) aangestoken werd viel de regen met spreekwoordelijke bakken uit de lucht en werd de braadpan een kookpan!
Uiteindelijk werd de pan naar binnen verhuisd en kreeg een ieder toch nog op tijd z'n hapje (heb niemand om zien vallen van de honger) en drankje (ook uitgedroogde personen zijn niet waargenomen!)
Na het bewonderen van een prachtige avondzon werd rond 22.30 uur de boel afgesloten en kwam een eind aan wederom een fijn avondje A'tP.
gelukkig hebben we de foto's nog, deze kunt u via onderstaande link bekijken barbeque

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.