ahp kop

 23 Januari 2021

Spruitjes Bokaal

Share

HOOGZOMER EN SPRUITJESBOKAAL ???

 Ja, spruitjes. Daar moeten we het toch even over hebben. Komende wintermaanden organiseert Achter 't Peerd namelijk een viertal Indoor Dressuur en Vaardigheidswedstrijden in de hallen van LR & PC Semper Fidelis aan de Amelterweg te Gorssel voor zowel startkaarthouders als ook hobbyrijders.

De wedstrijden zijn in eerste instantie selectiewedstrijden voor het Indoorkampioenschap D +V 2013 van het Mendistrict Oost, volledig verreden onder de vlag van de KNHS en staan open voor alle startkaarthouders uit het gehele land. Alle wedstrijdrijders, of nu wordt deelgenomen aan D + V wedstrijden of Samengestelde Menwedstrijden, zijn in het bezit van een startkaart en zijn dan ook als zodanig deelnemen aan deze wedstrijden.

Er zijn maximaal 35 startplaatsen voor wedstrijdrijders per wedstrijddatum en vol is vol. Inschrijving vindt plaats op volgorde van datum aanmelding. Zodra het maximum aantal inschrijvingen is bereikt volgt plaatsing op een wachtlijst.

Echter... Er bestaat ook voor hobbyrijders, dus diegenen zonder startkaart, de mogelijkheid om aan deze wedstrijden deel te nemen. Speciaal voor deze hobby rijders is er de Achter 't Peerd D + V Spruitjesbokaal ingesteld, welke bokaal is ontleend aan een andere winterse activiteit, de Schaatsmarathons.

Om hiervoor in aanmerking te komen dienen tenminste drie van de vier wedstrijden te worden gereden. De resultaten van deze drie (of van de beste drie, indien alle wedstrijden worden gereden) bepalen de winnaar van de Spruitjesbokaal. Wat deze bokaal precies inhoudt laten we nog even in het midden, maar het is zeer zeker de moeite waard om hiervoor te strijden. Wie wil tenslotte niet deze eeuwige roem en bokaal winnen. DUS MEEDOEN

Er is een bokaal voor het onderdeel dressuur en ook voor het onderdeel vaardigheid. Beide onderdelen staan dus geheel los van elkaar. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per onderdeel en per wedstrijddag. Dus neemt men deel aan zowel de dressuur als aan de vaardigheid zijn de kosten 20 euro per wedstrijddag.

De wedstrijddata zijn

- Zaterdag 24 november 2012

- Zaterdag 15 december 2012

- Zaterdag 12 januari 2013

- Zaterdag 9 februari 2013.

De wedstrijdrijders starten vanaf 08.30 uur met de dressuur proeven. Rond de middag start de vaardigheid. Aansluitend aan de vaardigheid van de wedstrijdrijders starten de hobby rijders ook eerst met de vaardigheidsproef. Zij rijden dan aansluitend aan de vaardigheid de dressuurproef.

Ook de hobby rijders zullen worden gejureerd door een bevoegd KNHS jurylid.

Informatie over welke B dressuurproef de hobby rijders op de diverse wedstrijddata dienen te rijden vermelden we binnenkort op de site. Vanzelfsprekend willen we de leden van Achter 't Peerd bij voorrang in de gelegenheid stellen om in te schrijven voor deze wedstrijden. Rond medio augustus zullen de wedstrijden zijn vermeld op de sites van het KNHS, het MDO, het Wedstrijdplatform en wat al meer zij.

Schrijf dus voor 15 augustus in, en een startplek is gegarandeerd !

Inschrijving dient te geschieden door het invullen van het KNHS Inschrijfformulier (klik hier op te downloaden formulier of kijk op de site van de KNHS). Per wedstrijddatum een apart formulier insturen !!

Ingevulde formulieren inzenden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of afgeven aan een bestuurslid op de dinsdag clubavonden.

Facebook gebruikers kunnen binnekort ook informatie vinden onder Achter 't Peerd D + V. Gewoon doen dus. Niet alleen een leuke uitdaging maar bovenal een gezellige !!  

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.