ahp kop

 28 Januari 2021

EK Troostrit zondag1 juli 2012. (UPDATE)

Share

EK 2012 TROOSTRIT ZONDAG 1 JULI 2012.

 

 Mede vanwege het feit dat onze jongens er niet in geslaagd zijn om de EK finale te bereiken, is er door een aantal leden van de club besloten om deze trieste gedachte weg te masseren door een extra rit in te plannen voor de liefhebber van het natuurschoon doorkruisen met de aanspanning en voor diegenen die niets met voetbal of er even helemaal de buik van vol hebben. Daarom organiseren we op Zondag 1 juli a.s. een rit, waartoe we zullen afreizen naar Stalhouderij " Het Zwarte Paard " te Emst bij Epe.

Kijk voor informatie op: http://www.stalhouderijhetzwartepaard.nl/

De eigenaar van de Stalhouderij, Paul Sueters, heeft tijdens onze SGW gefunctioneerd als jurylid. Hij heeft ons spontaan geheel belangeloos de mogelijkheid geboden bij hen te parkeren, waarvoor vanzelfsprekend onze hartelijke dank.

 De rit zal ca. 25 kilometer omvatten en voert ons onder meer over de Tongerense Heide en door het Wisselse Veen, twee schitterende natuurgebieden welke absoluut de moeite waard zijn te bezoeken. De gebieden herbergen een zeer levendige fauna met edelherten, wilde zwijnen, dassen en een zeer uiteenlopende vogelpopulatie. In het Wisselse Veen is een aanzienlijke populatie aan hagedissen, salamanders, hazelwormen, amfibieën en....... adders!Wie een adder weet vast te leggen op foto tijdens de rit krijgt een heerlijke, grote, gratis consumptie. Maar pas wel op.... ze zijn giftig!

 

Speciaal voor ochtendhumeurders, nachtbrakers, feestgangers, Boskoele morgenstondzwemmers, lang warmdraaiende vrachtwagenchauffeurs en andere diesels alsmede diegenen die andere vroege zondagbezigheden hebben vertrekken we rond 11.00 uur uit Gorssel, gezamenlijk of op eigen gelegenheid.

 Vanaf ongeveer 12.00 uur kunnen we terecht bij de Stalhouderij en we willen ca. 13.00 uur daar vertrekken voor de rit. Onderweg passeren we onder meer de landelijk befaamde ijskraam in Gortel, waar we natuurlijk even aanleggen. Ze schijnen zelfs vegetarisch ijs te hebben! Neem dus de nodige pecunia mee, anders loopt geen ijs maar slechts water in de mond.

Er zijn gedetailleerde routekaarten beschikbaar en langs alle routes staan nummers zodat de geplande route makkelijk is te volgen. Er kan  "in optocht" worden gereden, maar dat hoeft niet.

Vrijheid, blijheid.

Bovendien: Al is de koploper nog zo snel, een "Achter 't Peerder " achterhaalt hem wel !!! Er kunnen een aantal koetsen per vrachtdienst H. Brokken en Dochter worden vervoerd, maar vol is vol! Bij voldoende belangstelling kunnen we na afloop van de rit nog ergens voor een redelijke prijs wat gaan happen.

Laat even weten bij aanmelding of hiervoor belangstelling is. Dan kunnen we kijken of dit geregeld kan worden, waar en tegen welke betaalbare prijs.

Er kunnen nadere berichten volgen omtrent de rit. Hou de site derhalve in de gaten.

Geen aanspanning en toch mee als passagier:

De eigenaar van De Stalhouderij, Paul Sueters, zal een gedeelte van de route meerijden met zijn span Friezen. Dit zal een rit zijn van ruim 1 1/2 uur, welke in ieder geval langs de befaamde ijskraam in Gortel zal gaan.
Er is plaats op zijn koets voor vijf (volwassen) passagiers ! De koets heeft een speciale lage veilige instap en is geschikt voor jong en oud. Als er belangstellenden zijn die mee willen rijden maar zelf niet in het bezit zijn van een aanspanning of iemand anders hebben waar ze met mee kunnen rijden, geef u dan even op. Dan kunnen we dat tijdig inplannen.

En ook hiervoor geldt: vol is vol.

Opgave voor de rit telefonisch bij:

 - Wim Leppers                  Tel. 06-10300407 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 - Dick Pluim                      Tel. 06-55151787

 - Han Brokken                  Tel. 06-53309254

 

Adresgegevens van Stalhouderij " Het Zwarte Paard "

Stalhouderij " Het Zwarte Paard "

Laarstraat 40, 8166 GS EMST

Routebeschrijving:

U neemt de A50 richting Zwolle, afslag Epe-Nunspeet (afrit 27), Rotonde rechtdoor, Stoplichten Links,na ca. 100 meter 1e weg Rechts (gaat na 50 meter over in de Langeweg ). Einde Links, 3e weg Rechts (=Laarstraat). Na 300 meter aan uw rechterzijde.(zie bord)

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.