ahp kop

 23 Januari 2021

"AtP" internationaal

Share

Onze leden Hans Heus (als rijder) en Jolien Veldkamp (als groom bij Jan de Boer) zijn dit weekend actief in het duitse Lahden op de terreinen van Christof Sandmann bij de internationale menwedstrijd, tevens duits kampioenschap.
Het Gelders Vierspanteam van Hans Heus begon vrijdag met een 18 plaats in dressuur en wist dit middels een 12 plek in de marathon te verbeteren naar een 12e plaats algemeen met nog een vaardigheid te gaan.
Het team van Jan de Boer, met "onze" Jolien en ook de pony Velvet waar ze tegenwoordig altijd mee rijd,
werd 2e in dressuur (mede dankzij de lessen van Arend-Jan?), gevolgd door een 3e plaats in de marathon hetgeen een 2e plaats voor de vaardigheid opleverde.

We wensen ze morgen veel succes in de afsluitende vaardigheid!

Inmiddels is ook het weekend Lahden weer ten einde en weten we dat Jolien en het team de Boer als 3e geeindigd zijn, een uitstekende prestatie met een reservepony en 1 geleend exemplaar.
Vanmiddag spraken we een prominent "G 4span persoon" en die wist ons te vertellen dat de 18e plaats in de dressuur in een 40 koppig deelnemers veld best goed is, gezien de 1e keer dit jaar onder de 60 strafpunten en met het beste paard nog op stal!, over de uitstekende marathonprestatie waren we het eens en ondertussen weten we dat de vaardigheid nog vaker geoefend moet worden (een AtP uitdaging?) en dat de eindstand t.w. 14e gewoon een goede is!

 G-4span team en team de Boer veel succes bij jullie volgende wedstrijden.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.