ahp kop

 28 Januari 2021

Olek en Bolek rit 2012

Share

We gaan alweer rijden

 

Ook al speelt het Nederlands elftal zijn eerste poule wedstrijdf op het EK in Polen om 18.00 uur, wij gaan weer rijden. Zaterdag 9 juni is het zover en staat de traditionele avondrit, bij de intimi onder ons ook bekend als de Olek en Bolek rit, weer op het programma.

Vorig jaar konden we nog op zoek naar de pot met goud onderaan de regenboog en wie weet wat we dit jaar weer allemaal tegenkomen op deze schitterende rit.

  

De start is traditiegetrouw exact om 19.00 uur en we zijn weer terug om 21.00 uur precies aldus Olek of Bolek die daar zeer expliciet over is. Tijd is tijd en afspraak is afspraak terug te vinden in onderstande uitspraak van vorig jaar.

"We vertrekken exact op tijd, ook al is dat in 2010 niet helemaal gelukt, maar dat kwam omdat er nog iemand koffie wilde terwijl we al in de startblokken stonden, maar dat was in 2011 niet zo en dat gebeurt ons ook dit jaar niet weer".

Oftewel koffie vanaf 18.30 uur op het weiland bij stoeterij 't Amelte aan de Amelterweg 9 in Gorssel en vertrek stipt om 19.00 uur.

 

Aanmelden via A. Dieperink mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-2249 2421

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.