ahp kop

 18 Januari 2021

Hemelvaartdauwmenpuzzelrit

Share

 

Het duurde even maar de uitslag is bekend van de Hemelvaartdauwmenpuzzelrit. (moest de antwoorden zelf ook nog even opzoeken). Verbazingwekkend, dat je met 3 minuten internetten de mensen de hele morgen bezig kunt houden!!

  

Om half acht had Doortje de koffie al klaar en met de cupcaces van Annemiek smaakte dat goed. Tegen acht uur gingen de eersten van start met lezen van de route. Sommige deden dat onderweg en kwamen er dan achter dat ze dat ook beter van te voren hadden kunnen doen.

Via de Slagmanstraat/plantage weg door het bos richting Huize Joppe om dan op de Eikenboomlaan weer uit te komen. De meeste deelnemers lukte dit aardig maar sommigen moesten even bij mensen achter het huis keren, om weer op  de juiste route terug te komen.


Langs het Bosrestaurant de Huzarenlaan in, om dan via het Epsebos richting de IJssel waar we net over de grote weg de stop hadden bij de Fam. Wilbrink aan de Kletterstraat aan te komen. Doortje en Christien hadden de koffie klaar en broodjes werden gesmeerd en er was zelfs een eitje er bij. Gerke en familie nog hartelijk dank voor de gastvrijheid op het erf.

Na de stop ging het verder de Kletterstraat af, dat dit voor sommige mensen onbekend terrein was, bleek wel uit het draaien en keren bij mensen achter het huis en ook de doodlopende weg langs de IJssel werd door menige aanspanning voorbij gereden. Jammer dit was misschien wel het mooiste stukje van de rit!


Weer de grote weg over, via de nieuwbouw van Epse, door richting Gorssel. Hier werd het tussen de Eelfuursweg en de Joppelaan voor menigeen een echt doolhof om de uitgang te vinden. Van daar langs het Amelte, weer richting Clubhuis waar de soep en broodjes stonden te wachten.Al met al voor de meesten een geslaagde tocht.

De vragen en antwoorden en de uitslag vind u in het eerste volgende boekje!

Een aantal deelnemers hadden een stukje geschreven voor het clubblad. Eén staat hier onder, de andere vind u ook in het clubblad.


Hemelvaartsdag             2012

Het was een leuke tocht.
Leuk bedacht, mooi uitgezet.
Wij zaten bij Wim Rood achterop.
Af en toe verdwaald, maar alsnog toch leuk.
Het paard was soms een beetje eigenwijs.
lekker rijden in de omgeving.
Dit was echt vet leuk.

groetjes Teun, Eva, Arjen, Wim en Lavinia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.