ahp kop

 21 Januari 2021

"koninklijke" wedstrijd

Share

"Achter 't Peerd" leden Mieke van Tergouw en Hans Heus rijden dit weekend een wedstrijd in de tuin van Windsor palace, Jolien Veldkamp is ook op koninklijk bezoek alleen niet als koetsier maar als groom.
In een, naar verluid, zeer modderige wedstrijd wisten Mieke en Hans zich via de marathon omhoog te werken in het klassement, nu maar hopen dat ze morgen in de afsluitende vaardigheid nog een beetje hoger kunnen komen.
Mieke werd 7e in dressuur, 5e in de marathon en staat na 2 onderdelen op een  5e plaats.
Hans ging via een 18e plek in dressuur en een 9e in de marathon naar de top tien, hij staat na 2 onderdelen op de 10e plaats.
Jolien, die ongetwijfeld veel heeft moeten wassen en poetsen aan de schimmels van Jan de Boer bevind zich met het team van Jan na een 1e plaats in dressuur en een 2e plaats in de marathon (achter Bram Chardon) op een 2e plaats in het algemeen klassement.

A.'t.P. wenst allen veel succes in de vaardigheid!

En na een spannende dag vaardigheid zijn de uitslagen bekend: Mieke had 8,39 strafpunten en vond zichzelf terug op de 4e plaats, Hans bleef met 12,96 strafpunten op de 10e plaats en het team van Jan de Boer eindigde op de 2e plaats in het algemeen klassement.
De nederlandse deelnemers hadden een bijzonder goede dag, in de rubrieken 4span pony, 2span paard en 4span paard eindigden resp. Bram Chardon, Harrie Verstappen en Ijsbrand Chardon als winnaar!, als het deze zomer met voetbal net zo goed gaat heeft heel nederland een week feest!

Helaas hebben we op dit moment nog geen nieuws uit Belgie waar Rein Hazelaar samen met Marjoleen Veldkamp namens "Achter 't Peerd" actief waren tijdens een internationale shetland mendag.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.