ahp kop

 19 Januari 2021

Nieuwe foto van de maand(update)

Share

Foto van de maand

Afgelopen maand was er de vierde prijsvraag voor de foto van de maand. Gevraagd werd naar de vijf personen op de foto.

De juiste oplossing is: de heren Voortman, Brokken, Koetsier, Schut en te Loo

Uit de juiste inzending (Marie ten Broek, Jan Maaldering, Jan Wolters en Doortje Rood), is Jan Wolters te voorschijn gekomen als winnaar. Hij ontvangt binnenkort de prijs, naast natuurlijk eeuwige roem.

Dick Pluim kwam in aanmerking voor een eervolle vermelding met als oplossing: Olek en Bolek, Bonny and Clyde, Dirty Harry en het paard is Jolly Jumper, maar deze oplossing was helaas voor hem, net niet correct. Er waren wel meerdere leden die meenden het te weten, maar die waren vergeten hun oplossing in te zenden

 

 

Vanaf vandaag staat er weer een nieuwe foto online en ook dit keer zijn we weer op zoek naar de naam van de persoon op de afbeelding. Ook dit keer is er bij de juiste oplossing een leuke attentie te verdienen.

 

 

 

Benieuwd klik hier

Het aantal inzendiingen is tot nu toe nog niet echt overweldigend, dus misschien was het te moeilijk die knappe man van achteren gefotografeerd, vandaar onderstaande hint, in de stijl van de Dorpenrally:

mail je oplossing naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.