ahp kop

 22 Januari 2021

Het Gelders Paard

Share

Het Gelders paard veelzijdig paard, dus ook mennen! 

 Doe mee aan de Mencompetitie Gelders Paard!

In 2012 is Regio Gelders Paard weer van start gegaan met de Mencompetitie Gelders Paard. We hopen dit jaar op veel enthousiaste menliefhebbers om de competitie uit te breiden. Heeft u een Gelders paard dat aangespannen loopt en wilt u uw eigen kunnen en de kwaliteiten van uw paard eens testen, dan is de Gelderse Mencompetitie daarvoor de juiste gelegenheid.

De competitie wordt verreden over een aantal wedstrijden met de finale op 28 juli tijdens de Nationale Dag van het Gelders Paard in Hengelo (GLD). De mencompetitie bestaat uit een dressuurproef en een vaardigheidparcours. Als men wilt, kan men twee dressuurproeven rijden. Op de Nationale Dag van het Gelders Paard kan ook deelgenomen worden aan de rubriek Bestgaand Paard Aangespannen. Bij de Mencompetitie Gelders Paard zijn alle combinaties van harte welkom; zowel de (ver)gevorderden als de groene menners/paarden kunnen deelnemen.

De eerstvolgende competitiewedstrijd vindt plaats op zondag 6 mei in Kapel-Avezaath (geen vaardigheid). De daarop volgende wedstrijd is op 3 juni 2012 tijdens de Nationale Dag van het Levend Erfgoed op stadsboerderij Presikhaaf te Arnhem. De finale vindt plaats op 28 juli tijdens de Nationale Dag van het Gelders Paard in Hengelo (GLD).

Om de Mencompetitie tot een succes te maken, wil Regio Gelders Paard graag een beroep op U als menliefhebber doen. Immers, hoe meer zielen/deelnemers, hoe meer vreugde! Ook staan wij open voor ideeën en suggesties van uw kant om de mencompetitie te doen slagen.

Wilt u zich opgeven voor de wedstrijden, dan kan dat via http://www.startlijsten.nl/

Heeft u vragen, ideeën of suggesties neem dan contact op met Marc Wopereis, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.