ahp kop

 27 Januari 2021

Generale goed verlopen

Share

De laatste dag voor de wedstrijd is redeljk goed verlopen; de horecaploeg had om 08.15 uur de eerste leverancier al voor het hek staan, even later gevolgd door het creatieve team ook wel genoemd de parcoursbouwers en Wim de "tractorman" die nog gauw even de dressuurbanen kwam scheren om de deelnemers een zo goed mogelijke dressuurbaan te presenteren.

Het toevoegen van een nieuwe (vrouwelijke) voorzitter aan de wedstrijdcommissie had tot gevolg dat er om 09.00 uur iemand richting ALDI moest om alsnog bloemen te regelen voor op de dressuurletters.
Naarmate de ochtend vordert, komen er steeds meer clubleden richting Elzerdijk om hun steentje bij te dragen; de een met sponsormateriaal, de ander met aggregaten en weer anderen met de intentie om broodjes te smeren (en daarna gezellig een advocaatje te nuttigen).

Ook het fenomeen bekend onder de naam "campingburgemeesters" waren al aanwezig, H.v.S en H.B te E. zorgden er voor dat de deelnemers die al vanaf 12.15 uur aankwamen netjes op de parkeersplaats gesitueerd werden.

De mensen van rekenkamer en de TA besloten in al hun wijsheid dat de wedstrijd door mocht gaan (kan ook niet anders met M.V. te B. en J. v.d.W. te E. als creatief brein) en de al talrijk aanwezige deelnemers waren vol lof over de organisatie die uiteindelijk nog tot heel laat bezig was met stroomstoring (na de winterstop blijken deelnemers niet allemaal hun electra op orde te hebben) en een dame die onzacht in aanraking kwam met het stuur van haar fiets (uiteindelijk bleek in het ziekenhuis dat ze zwaar gekneusde ribben heeft).

Alles bij elkaar een gezellige dag met mensen die blij zijn dat het seizoen van onze mooie aangespannen sport weer begonnen is en hopen op een weekend vol goede sport bij "Achter 't Peerd!

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.