ahp kop

 3 December 2020

leden AtP massaal naar Laag Soeren

Share

Afgelopen weeken waren leden van Achter 't Peerd massaal aanwezig tijdens de indoor marathon om de "Voskampbokaal", in de voorbereidingen waren Herman en Ria druk geweest en hadden zo'n 100 deelnemers op de startlijst weten te krijgen, vrijdag was ook Jan uit Eerbeek de hele dag actief en op zaterdag kwamen daar, behalve de deelnemers die al eerder op de site stonden, Wim en Doortje, Arjen, Lieselot en Wieke nog bij.
De deelnemers namens AtP presteerden wisselend; een pony die zeer actief begint en er gaandeweg achter komt dat het ook wel iets langzamer kan, een deelnemer die vindt, dat niet alleen hij en z'n groom, maar ook z'n paard de hindernissen goed moet verkennen vervolgens 1 die het tempo van de allersnelsten net niet kan halen, gevolgd door de deelnemer met de oudste groom van de dag en  ook nog een 2span deelnemer waarvan de paarden een hoop nieuwe dingen meenden te zien en zo links en rechts over een kegel liepen.
Het werd avond en de langspannen paarden waren aan de beurt een rubriek waarin Hans Heus AtP vertegenwoordigde hetgeen uitermate goed ging: superstrak sturend begon hij aan de 1ste ronde en werd na een aantal doorgangen teruggefloten door de jury die er na zo'n 40 seconden achter kwam dat de tijdwaarneming niet meedeed.
Ook de 2e ronde en de finale werden superstrak afgewerkt en Hans won z'n rubriek en had een prima generale voor a.s. zaterdag wanneer het hele circus naar Bathmen gaat om Hans aan te moedigen!
tot slot de resultaten in cijfers weergegeven:
enkelspan ponies  :Jolien Veldkamp 10
enkelspan paarden:Peter Lenselink   15
langspan ponies    :Arthur Dieperink   5
                           :Rein Hazelaar      4
tweespan paarden  : Henk Garrits      8
Langspan paarden  :Hans Heus         1

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.