ahp kop

 23 Januari 2021

Weer de wei in (SGMW)

Share

Weer de wei in

In het weekend van 31 maart en 1 april organiseert koetsiersvereniging "Achter 't Peerd" op en rondom haar clubterrein aan de Elzerdijk, de jaarlijkse Samen Gestelde Men Wedstrijd.

Ook dit jaar is de SGMW in Eefde weer de eerste waar de aanspanningen na de winterstop buiten kunnen strijden om de ereplaatsen. Het compleet vernieuwde wegtraject voert de aanspanningen door de bijzonder mooie bosrijke omgeving om en rondom de Gorsselse heide en de hindernissen, inclusief een schitterende waterbak, bevinden zich op en in de directe omgeving van het clubterrein. De dressuur en de vaardigheid liggen dicht bij de hindernissen, zodat zowel deelnemers als bezoekers, een schitterend hoofdterrein hebben met alles op loopafstand.

Door de compacte opzet is het wedstrijdterrein zeer overzichtelijk. De afwisselende hindernissen, die dit jaar op een bijzondere wijze aangekleed zullen gaan worden, zoals de deelnemers van de afgelopen jaren wel kunnen beamen, zullen weer de perfecte uitdaging zijn voor circa 100 verwachte deelnemers. Voor de bezoeker is iedere hindernis makkelijk bereikbaar en zijn de aanspanningen goed te volgen gedurende de gehele wedstrijd.

De wedstrijd begint op beide dagen omstreeks 08.30 uur en de verwachting is, dat op zondag tegen 16.00 uur de prijsuitreiking zal plaats vinden. Het gehele wedstrijdterrein aan de Elzerdijk is voor iedereen vrij toegankelijk. Voor meer informatie over de wedstrijd, inschrijven, de sponsoren of koetsiersvereniging "Achter 't Peerd": klik hier.

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.