ahp kop

 25 November 2020

Nieuwjaarsreceptie met grootse show

Share
 

14 januari 2012 nieuwjaarsreceptie van buitengewoon formaat

 

Het was peultjes zweten maar in de nacht van zondag op maandag om een uur of drie kreeg hij een ingeving. Daar heeft hij achteraan gebeld en het is gelukt, en eigenlijk wil hij er niet heel veel over kwijt, behalve dan dat het heel leuk is en ook nog leerzaam ook.

Een demonstratie in het kader van " Mennen voor Klein Behuisden " en " Waar een Grootse sport Klein in kan zijn "

 Zij doet een kuur op muziek. De kuur op muziek heeft ze al meerdere malen her en der vertoont en is de moeite zeker waard. Op zich rijdt zij inmiddels M-Dressuur en dat is heel bijzonder voor een jongen van die omvang. Zelden zie je er een van dat formaat zo strekken als deze. Geweldig.Hij spant er twee of drie aan, dat hangt er vanaf. Daar geeft hij wat tekst en uitleg over, laat van alles zien en  "scheurt" door de opgestelde vaardigheidsproef. Vervolgens gaat hij lopen slepen, trekken en laden. Dat is iets wat wel vaker wordt vertoond, maar de toeschouwers zullen versteld staan wat dit formaat allemaal klaarspeelt.

Het geheel uitgelegd met tekst en toelichting. Diegenen die nu nieuwsgierig zijn geworden moeten zeker komen kijken. Daarnaast heeft de gehele show een groot aaibaarheidsgehalte, is bijna aandoenlijk, en zeker ook voor de "kleintjes" heel interessant, als die meekomen.

Dit wilt u niet missen en om te voorkomen dat u later te horen heeft gekregen wat u gemist heeft, is er maar een oplossing, zorg dat u op tijd bent voor de wervelende nieuwjaarsshow van Achter 't Peerd op zaterdag 14 januari aanvang 18.30 uur.

 

Na de demonstratie gaan we overweldigd door datgene dat we hebben mogen zien, het nieuwe jaar inluiden in de kantine

Bezoekadres: LR & PC Semper Fidelis, Amelterweg 6A , 7213 BD GORSSEL

Aanvang 18.30 uur, wees op tijd, want dit mag u niet missen

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.