ahp kop

 28 Januari 2021

Netty, deelnemer Hippiade

Share

Netty, deelnemer Hippiade

Netty de Rooij, bijgestaan door haar vaste Groom Dik Pluim, is dit jaar geselecteerd voor deelname aan de Hippiade vanuit het mendistrict Oost. Netty komt met Hayko haar Fell pony uit in klasse L en wist de finale in Ermelo te bereiken met een gemiddeld percentage van 62,5%.

Nu maar kijken of de dressuurlessen van Arend Jan, die ze ook dit jaar weel heel nauwgezet heeft gevolgd, zijn vruchten zullen gaan afwerpen. Netty en Hayko zullen al om 08.40 aan de start verschijnen, voor de dressuur en vanaf 10.30 uur start de vaardigheid. Dus diegenen die haar willen aanmoedigen zullen de wekker redelijk vroeg moeten zetten. Maar er is vast wel koffie op het KNHS centrum, dus geen reden om haar niet even te steunen. Daarnaast is er een gevarieerd programma met clinics, shows en een strodorp en de toegang is gratis.

De KNHS organiseert ieder jaar de Hippiade. Dit zijn de KNHS-outdoorkampioenschappen springen, dressuur, mennen, voltige en aangespannen sport.

Door het hele land vinden in de weken voorafgaand aan deze Hippiade selectiewedstrijden plaats waar duizenden enthousiaste ruiters, amazones, voltigeurs, menners en rijders alles op alles zetten om zich te kwalificeren. Maar liefst drie weekenden lang komen de beste hippische combinaties uit Nederland in actie op het KNHS-centrum in Ermelo.

De Hippiade Mennen is dit jaar op 17 september in Ermelo op het KNHS centrum

Het programma kunt u vinden via onderstaande link: (links in het menu van de KNHS site staat dan nog veel meer informatie)

http://www.knhs.nl/news.asp?pCatID=232&CatID=18985&ID=21718&style=0&ppCatID=&zoomstyle=0&men=

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.