ahp kop

 23 Januari 2021

Shetland mendag met foto!

Share

De Shetlandmendag te Voorst

Vandaag is onder goede weersomstandigheden wederom de Shetlandmendag aan de Hezeweg te Voorst gehouden. Rein Hazelaar heeft samen met zijn familie, vrienden van de Carrousselgroep en vele andere vrijwilligers een prachtige wedstrijd georganiseerd. Zoals ieder jaar was de sfeer weer goed. Dat houdt in dat het een gemoedelijke wedstrijd is, waarbij bijna alles kan en mag. Dit nodigt ook jongeren uit om mee te doen. De sfeer is ongedwongen. Dit resulteert dan ook in een groeiende jeugdrubriek en zoals Rein zegt: "Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!". Namens "Achter 't Peerd" kwam Willemijn Brokken uit in de dressuur, vaardigheid en Speel uw Spel. Deze laatste rubriek heeft ze glansrijk gewonnen! Proficiat!

Bij de vierspannen kwam Arthur uit in de dressuur, vaardigheid en marathon. Ook het wegtraject, welke niet meetelde voor de punten, heeft hij gereden. De ponies hielden het goed vol, maar helaas werd hij laatste. Jan en Wieke werden door hem aan het werk gezet om een paal, welke plots overstak in hindernis 1, te vervangen...Sorry! 

Al met al weer een geslaagde dag! Dank aan de familie Hazelaar en alle vrijwilligers!

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.