ahp kop

 19 Januari 2021

Shetlandmendag zaterdag 6 augustus

Share

 

Shetlandmendag 2011, zaterdag 6 augustus

Iedere Shetlandmenner verheugt zich op deze dag. Jong of oud, wedstrijdrijder of voor de derde keer de leidsels in de handen, het maakt allemaal niet uit tijdens de Shetlandmendag in Voorst. Iedereen is welkom, mits de aanspanning maar door Shetlandpony's wordt getrokken. Dat deze dag geliefd is bij de menners, blijkt wel uit het aantal deelnemers: ook dit jaar zit het weer vol en is er zelfs een wachtlijst!

Er zal niet alleen gestreden worden in de beginnersklasse (dressuur en vaardigheid), ook in de marathon met vier hindernissen zal iedereen proberen zijn of haar beste beentje voor te zetten. Tevens zal dit jaar voor de vijfde keer het Nationaal Kampioenschap Ringsteken in Voorst plaatsvinden.
Ook is er weer een Jeugdrubriek, waarin jongeren t/m 12 jaar het tegen elkaar opnemen in de dressuur en vaardigheid. Daarnaast zal er een Speel uw Spel competitie zijn, waar de deelnemers binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk punten proberen te verzamelen.
De hoefsmid zal ook dit jaar niet ontbreken om menigeen te laten genieten van zijn aloude ambacht.

Onze lokale favorieten hebben dit jaar weer een plekje weten te bemachtigen op de startlijst, kom dus vooral genieten van de kunsten van Willemijn Brokken in de Jeugdrubriek en Arthur Dieperink in de Samengestelde Menwedstrijd!

Voorlopige starttijd Willemijn: 8.52 uur Dressuur, 9.10 uur Vaardigheid, 13.42 uur Speel uw Spel.
Voorlopige starttijd Arthur: 11.56 uur Dressuur, 12.30 uur Vaardigheid, 13.35 start Marathon.

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.