ahp kop

 24 Januari 2021

Nachtrit Amsterdam

Share

 

Nachtrit Amsterdam

 Binnenkort ook in Zutphen

 

Afgelopen zaterdagavond was de nachtrit van de Hoofdstadaanspanning in Amsterdam. Van welingelichte bronnen hadden wij vernomen dat de Fam. Nieuwburg (Jan en Willy voor intimi) zich dit jaar zouden laten rondrijden door de Fam Wolters uit Hall. En wat schetst onze verbazing.... inderdaad stonden in het Vondelpark de koetsen achter elkaar opgesteld. Jan en Willy waren aanwezig in een van de koetsen en de kaarsen werden aangestoken.

Vanaf het Vondelpark ging de optocht het centrum in naar de stop op de Noordermarkt, waar iedereen een hapje en een drankje kon halen. Ook werden er sigaren uitgedeeld en zo kon het gebeuren dat je zowel Jan als Willy een beste sigaar zag roken.

Ook de Fam. Voskamp uit Hall was naar Amsterdam gekomen om te genieten van de smalle steegjes en de mooie grachten

 

Foto's. Harm Huisjes

Lijkt je zo'n nachtrit met authentieke koetsen en lantaarns aan wel wat.... binnenkort wordt zo'n rit ook in Zutphen georganiseerd door onze eigen vereniging en wel op 26 augustus.

Houdt de berichtgeving via deze website in de gaten!!!!

 

Voor meer mooie foto's kijk op de site van Harm Huisjes

http://fotograahttp://fotograaf-evenementen.nl/fotosbestellen.php#/2/

Of kijk op

www.hoofdstadaanspanning.nl/newsite/

 

 

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.