ahp kop

 3 December 2020

Menwedstrijd te Panningen

Share

Fjovrili en Fjorden Vereniging Limburg pakken het groots aan op 23 Juli. 

Fjovrili, een officiële KNHS vereniging en Fjorden Vereniging Limburgaangesloten bij Het Nederlandse Fjordenpaarden Stamboek, beslotende handen ineen te slaan om de keuring van het LimburgseFjordenpaard extra in het zonnetje te zetten en dit fantastischefamilie paard meer onder de aandacht te brengen. Een hele opgave voor twee kleine verenigingen om een dagvullendprogramma neer te zetten, maar het is gelukt. Er is gekozen voor een breed programma met veel paardenrassen,waarbij het Fjordenpaard als een rode draad door het dagprogramma loopt.

Om koudbloeden nu eens in concurrentie met elkaar te laten gaan, heeft Fjovrili een open koudbloedenwedstrijd georganiseerd. Op dezelfde dag in samenwerking met Fjorden Vereniging Limburg de Limburgse keuring van het Fjordenpaard. Een onderdeel waarbij het exterieur van het Fjordenpaard onder de loep genomen wordt en geïnteresseerden van de fokkerij veel bekijks zullen hebben. Veulens tot en met elite merries zullen aanwezig zijn en door de aanwezigen zullen keuzes gemaakt worden voor de fokkerij van het komende jaar. 

  

 

Ook zal er die dag een officiële KNHS menwedstrijd (dressuur en vaardigheid) plaatsvinden opengesteld voor alle paardenrassen, een waar spektakel. 

Wat kun je allemaal verwachten op 23 juli?- gratis toegang- heel veel koudbloedpaarden- een officiële fjordenkeuring- een dressuurwedstrijd (KNHS en recreatief voor koudbloeden)- een menwedstrijd (KNHS en recreatief voor alle paardenrassen)- een springwedstrijd (recreatief)- een behendigheidsparcours- verschillende demonstraties- informatiestands

Een veelzijdig programma dus voor iedereen die geïnteresseerd is in hetfjordenpaard of een ander koudbloedenras. En vergeet niet de aanwezigheid van de menners en hun mooie aanspanningen. Een hele gezellige familiedag met voor de kinderen ook veel bekijks. Kom eens kijken op 23 juli!

Adres locatie:

Manege De CavaliersNinnesweg 176

5981PD Panningen

Kijk voor meer informatie en vraagprogramma’s op www.fjovrili.com

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.