ahp kop

 25 Januari 2021

50 Jaar Karting Eefde

Share

50 jarig jubileum Kartingbaan

Op 25 en 26 juni viert onze buurman zijn jubileum op en rond de kartingbaan. Er is een zeer uitgebreid programma waar ook de buurtverenigingen bij zijn uitgenodigd. Ook ons is gevraagd acte de présence te geven en te laten zien waar Achter 't Peerd allemaal voor staat. Wij zijn o.a. gevraagd om op die dagen een stand te bemensen en met een aantal koetsen rondritjes te verzorgen en dus waren sommigen alweer vroeg uur aanwezig om koffie te zetten en het clubhuis alvast open te maken voor de EHBO en de Security.Zo tegen 09.00 uur begonnen we in een druilerige regen de partytent op te zetten op het feestterrein zodat we in elk geval droog de campagne`weet wat je doet als je een paard ontmoet`te kunnen promoten.

 

Tegen 12.00 uur was ook Harry met zijn koets aanwezig en konden we de bezoekers gaan rondrijden. Dankzij onze andere buurman was het mogelijk om een rondje over de Gorsselse Heide te mogen maken. Het aantal bezoekers en derhalve belangstellenden voor een rondritje viel wat tegen door de druilerige regen die bleef meer neer dalen op ons, maar we hebben ons prima vermaakt. Gelukkig had Harry tot een uur of vier elke keer wel een paar mensen die in de koets die echt genoten van het rondritje. Ook Arthur en Ome Ab kwamen nog even kijken met hun aanspanning.

Voor morgen zijn de weersvoorspellingen heel gunstig, zonnig en zo´n 24 graden en gaan we weer met frisse moed van start om de bezoekers van het jubileum te trakteren op een ritje om en op de Gorsselse hei met één of twee Pk´s.

Mocht u in de gelegenhied zijn om even aan te komen, van harte welkom op het jubileum van onze buurman de kartbaan. 

www.kartingbaaneefde.nl

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.