ahp kop

 28 Januari 2021

Holterbergrit 2011 met foto's

Share

 

 

Zondag 22 Mei,

Is het zo lang mooi weer geweest ga je van huis in de regen om de laatste koetsen te laden voor een zondagsrit in Holten. Maar aan gekomen bij huize Samberg is het al zo goed als droog. Na de koffie ging het richting Holten, aangekomen bij Vincent's horses aan de passopsweg waren Harrie, Henk en Willy al druk in de weer om de laatste hand te leggen aan de koffie en lunchpakketten voor onderweg. Om 11.00 uur gingen 7 aanspanningen richting de Holterberg. Langs de Canadezen begraafplaats de bult op.

Maar goed dat het heeft geregend, anders was het één stof bende geweest. Na enkele kilometers gereden te hebben was het tijd voor koffie. Dan ging het verder richting de Fam. Volkerink waar de middag stop was.
Nadat iedereen de broodjes op had ging het weer verder over de kamp een zeer mooi stukje Holten. Om ongeveer 15.30 was iedereen weer terug en werden de paarden/pony's afgespoeld en de koetsen weer geladen.
Inmiddels had Harrie de braadpan warm en werden de eieren gebakken. Daarna nog worst en hamburgers zodat iedereen met een gevulde buik naar huis kon.

Harrie/Henk en Willy en verder een ieder die heeft meegeholpen aan deze mooie tocht bedankt.

klik hier voor de foto's van de Holterbergrit 2011

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.