ahp kop

 24 Januari 2021

NVTG dag geslaagd

Share

Buitengewoon geslaagde NVTG Mendag op 14 mei .

Gezelligheid, gemoedelijkheid en heel veel lachen, kenmerkten de sfeer van de 1ste NVTG Mendag. Hoewel frisjes door een straffe oostenwind , bleef het weer goed, met volop zon en bleef het de hele dag droog. Deelnemers hadden zelf uit het pallet van mogelijkheden die dingen geselecteerd waaraan ze wilden deelnemen: het bekende kegel+balletjes parcours, een rondrit in de prachtige omgeving van Eefde, een dressuurproef of hindernisrijden.

Vooral de champagneproef was aanleiding tot veel jolijt. Wat ook opviel was dat de (proef) jureringen veel langer duurden dan bij een gebruikelijke jurering en ook dat er erg veel bij gelachen werd. Kortom een buitengewoon gezellig dag, die volgens alle deelnemers voor herhaling vatbaar is. Binnenkort mag U hier een compleet verslag verwachten van één van de deelneemsters.

Maar voor nu: een groot compliment aan de organisatoren Geert, Willy en Johann en alle mensen van men vereniging "Achter het Peerd" .


En aan de NVTG-er die er vandaag niet bijwaren : U heeft heel wat gemist , maar volgend jaar komt er zeker weer een NVTG dag !Vlaggen wapperden in Eefde tijdens de 1ste NVTG Mendag

 

 

 

Willy Nieuwburg kon het niet laten

Het stond geenszins op het programma en het was zeker geen onderdeel van her parcours. Je gaat niet met een antiek rijtuig door de waterbak??. Maar Willy had het al eerder aangekondigd: ik ga door de waterbak, want die ligt niet voor niks op het terrein van de Menvereniging "Achter het Peerd". Dus op weg naar uit uitspan terrein ging ze er door. En ondanks de lage waterstand door de droogte van de afgelopen tijd leverde het wel een lekker plaatje op.Bron: Website NVTGSecretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.