ahp kop

 28 Januari 2021

Zondag 22 mei dagrirt Holterberg

Share

Dagrit 22 mei op de Holterberg

 

Zondag 22 mei gaan de liefhebbers van het aangespannen rijden, die zich hebben opgegeven, een tocht rijden op en rond de Holterberg. We vertrekken om 10.30 uur vanaf de Pasopsweg 1, 7451 SM Holten en vanaf 09.30 uur kan er aldaar worden aangespannen. Tegen 15.00 uur verwachten we dan weer terug te zijn bij de plek waar we gestart zijn.

 

 Onderweg is er gezorgd voor koffie, fris etc. en alle deelnemers krijgen een lunchpakket mee zodat ook onderweg het natje en droogje is verzorgd. Het belooft een schitterende tocht te worden door een werkelijk mooie afwisselende omgeving die enigszins heuvelachtig is, iets wat we bij ons in de omgeving niet vaak tegenkomen, maar aangezien de meesten van onze rijdende leden al een aantal maanden in training zijn, mag dat niet echt een probleem zijn.

Na terugkomst en het uitspannen en verzorgen van onze viervoeters is er nog tijd en ruimte voor wat ontspanning, de pan wordt aangestoken en zal er worden gezorgd voor diverse soorten broodjes worst, hamburgers etc. en natuurlijk een drankje.

Ben je niet in staat om met je koets daar te komen, of ben je nog op zoek naar transport van je paard/pony en je wilt toch deelnemen, neem dan contact op met de organiserende leden: Harry van Schooten en/of Willy Nieuwburg, ook daar hebben zij aan gedacht. Er rijdt namelijk een dieplader mee waar een groot aantal koetsen op kan en er is ook nog wel wat ruimte in de trailers, of anders weten zij misschien wel een andere oplossing.

Er hebben zich tot nu toe al meer dan 10 aanspanningen aangemeld, maar er kan nog meer bij, dus als het je wat lijkt een lekker dagje ingespannen, aangespannen rijden op de Holterberg, geef je dan op bij Harry of Willy. Aanmelden kan nog tot vrijdag de 20e.

 

Resumé:

  • Start: Pasopsweg 1, 7451 SM Holten, inspannen vanaf 09.30, vertrek 10.30 uur
  • Lunchpakketten zijn verzorgd en hapje en drankje na afloop, verwachte terugkomst 15.00 uur
  • Deelname kosten :  € 5,00 per persoon
  • Organiserende leden en opgave via :

                        Willy Nieuwburg, telefoon: 0575-514238 en

                        Harry van Schooten, telefoon: 0575-511279.

  • Vervoer kan worden geregeld in overleg.

Tot ziens in Holten.

Route: via de A1, (afslag 27) Holten Oost (N350), onderaan de afrit linksaf, de N350 op, richting Holten, 1e weg rechts, Bij zesprong, linksaf Winkelbergweg, 1e weg rechts Postweg, 1e weg links Pasopsweg en u bent er bij huisnummer 1.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.