ahp kop

 19 Januari 2021

Kijk Lochem!

Share

Wat staat er te lezen op de site van "Kijk Lochem en omstreken"?

Authentieke aanspanningen in Eefde

10/5 | EEFDE - 10 MEI 2011 Zaterdag 14 mei houdt de Nederlandse Vereniging Traditioneel Gerij (NVTG) voor de eerste keer de “NVTG dag”. De dag vindt plaats aan de Elzerdijk te Eefde op het terrein van menvereniging ‘’Achter ’t Peerd’’ (naast de cartbaan in Eefde).


Voor de deelnemers is er een leuk en afwissend programma samengesteld, waarbij zij voor nieuwe uitdagingen komen te staan. Normaal gesproken rijden de deelnemers mee met ritten door heel Nederland en laten zij hun aanspanning jureren.
Op de NVTG dag staat er echter meer op het programma. Bij meerdere onderdelen worden de menner zijn menvaardigheden op de proef worden gesteld, terwijl er voor de bijrijders diverse opdrachten en puzzels zijn. Ook wordt er een rit gemaakt door de omgeving van Gorssel en Eefde.

Behalve dat de leden een leuke dag wordt aangeboden, wil de NVTG het publiek nader kennis laten maken met de mensport en in het bijzonder het rijden met authentieke aanspanningen.
De aanspanningen kunnen van dicht bij worden bekeken en zijn in actie te zien tijdens onder meer een dressuurproef, een vaardigheidsparcours en de champagneproef.
Verder zullen er op het terrein diverse standhouders te vinden zijn op het gebied van de mensport, paarden en authentieke gerij. De dag begint om 11.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. Kijk voor meer informatie op www.traditioneelgerij.nl.

 Kom allen kijken en geniet!

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.