ahp kop

 26 Januari 2021

SGMW: De kop is eraf

Share

We zijn gestart

 

De kop is eraf. Nadat in het najaar van 2011 al het vernieuwde wegtraject werd verkend, vele vergaderingen zijn geweest en de bomen zijn gekapt op 11 februari, was het afgelopen weekend zover. De piketpaaltjes voor de hindernissen zijn de grond in gegaan.

Parcoursbouwer(s) en wedstrijd voorzitter gezamenlijk waren te vinden op en rondom het clubterrein waar ze met hamer en paaltjes aan het werk waren. Ook moesten ze nog even tijdens het uitzetten van de piketpaaltjes, hulp verlenen aan een vastgelopen auto op de Elzerdijk om die vlot te trekken, maar dat mocht de pret niet drukken.

De eerste contouren zijn uitgezet en nu gaat het langzamerhand richting het eerste weekend van de bouwploeg op 3 maart. Mocht u zich geroepen voelen om te komen helpen, schroom niet, vanaf 09.00 uur gaan ze aan het grondboren, palen zetten, knuppen en wat dies meer zij.

Na alle voorbereidingen van de afgelopen maanden, dan weer lekker aan het werk in het veld voor onze SGMW op 31 maart en 1april.

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.