ahp kop

 28 Januari 2021

Eerste dag sgmw......

Share

 

Eerste dag SGMW 2011, 2 April


Onder een stralende zon is vandaag met de dressuur en vaardigheid begonnen. Peter Lenselink rijdt voor de eerste keer een volledige wedstrijd en beet ook nog de spits af van de eigen leden. Naar eigen inschatting reed hij een aardige dressuurproef en de vaardigheid voltooide hij met 10.50 fout.

Netty de Rooij was de tweede rijder van de club met
59.84 punten in de dressuur, 2 ballen in de vaardigheid en met dit resultaat tot nu toe ook een serieuze kandidaat voor de Bader bokaal.

Rudi Brokken, een iets mindere dressuur als Netty, maar in de vaardigheid een verkeerde poort. Erg jammer, maar we krijgen, dat weten we nu al zeker, een nieuwe winnaar van de Bader bokaal in 2011.

Om 11.20 uur was Jolien Veldkamp aan de beurt met 57.92 punten in de dressuur en 3 ballen in de vaardigheid en binnen de tijd. Zij mag dan ook zeer tevreden zijn met haar optreden.

Dan om 11.30 uur. Ons jongste lid Willemijn Brokken was aan de beurt. Zij reed voor de eerste keer mee en met 65.60 punten in de dressuur mag ze best zeer tevreden zijn. In de vaardigheid rolde er enkele ballen, maar dat mag de pret niet drukken. Gewoon doorgaan en volgend jaar, gewoon weer mee doen.

Rein Hazelaar was om 13.20 uur aan de beurt voor de dressuur. Met 77.44 punten van de jury en in de vaardigheid het enigste lid dat foutloos reed, zeker een serieuze kandidaat voor de wisselbeker.

Als laatste was Hans Heus aan de beurt. Hij reed met zijn vierspan paarden buiten mededinging mee. Voor Hans is dit een oefenwedstrijd. Met 64.64 punten een redelijke beoordeling van de jury en met 2 ballen en 4.50 strafpunten voor tijdsoverschrijding in de vaardigheid, een mooi resultaat.

Met morgen een prachtige marathon in het verschiet, is er nog van alles mogelijk.

Foto's van de wedstrijd zijn na te bestellen via www.oypo.nl/mirjamleppers maar hierboven alvast een voorproefje met de resultaten van de eigen leden

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.