ahp kop

 21 Januari 2021

Grote Voorjaarsschoonmaak 26 maart

Share

Zaterdag 26 maart de Grote Voorjaarsschoonmaak 

Nadat aan het eind van de tweede bouwzaterdag de situatie op het wedstrijdterrein werd opgenomen, bleek dat de bouwploeg zichzelf had overtroffen. Al het geplande werk was afgerond en nu was het aan de parcoursbouwers (Jan en Jan), bijgestaan door Wim om de finishing touch aan te brengen, de eerst komende zaterdagen. 

Zaterdag 19 maart is er dus geen noodzaak meer om met de bouwploeg aan het werk te gaan, maar het word wel tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. De temperatuur ging dinsdag 15 maart al door de magische grens van 16 graden Celsius heen en de vogels laten ‘s ochtends vroeg ook duidelijk blijken dat het voorjaar nu niet echt ver meer weg is. Tijd dus om toe te geven aan de gevoelens die dan bij menigeen naar boven komen. Weg met de spinnenwebben en stofzooi van de winter, het is tijd voor frisheid en reinheid. Oftewel de grote voorjaarsschoonmaak hangt in de lucht.

Om invulling te kunnen geven aan deze gevoelens, is er op 26 maart een extra vrijwilligersdag gepland om het clubgebouw weer rein en fris voor de dag te laten komen  bij de wedstrijd van 2 en 3 april. Vanaf 09.00 uur zijn Joop en Miep Kraak en anderen die willen helpen van harte welkom om te poetsen, met de nog niet aanwezige hogedrukspuit de groene algen en aanslag weg te spuiten van het dak van de luifel, te vegen, ramen te lappen, te schrobben en te stoffen.

 

 

Meegenomen mag worden behalve de poetsemmertjes, een hogedrukspuit, graag een werkende, spons, raamtrekker, vaatdoek en zeem, luiwagen of mop, bladblazer, bezems en een extra keukentrap. Schoonmaakmiddel, jif en warm water zijn aanwezig en natuurlijk is er koffie en thee. Ook de lunch wordt verzorgt, dus wat weerhoudt u er van om deel te nemen aan dit spektakel.

 

Opgave kan bij Arjen Ponger tel: 06-22902076, maar je mag ook spontaan komen.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.