ahp kop

 21 Januari 2021

NVTG Familiedag 14 mei

Share

NVTG Mendag 14 mei.

De NVTG organiseert op 14 mei een familiedag op en rond ons terrein aan de Elzerdijk De dag zal bestaan uit diverse onderdelen waar de de autentieke koetsen aan kunnen deelnemen: een dressuurproef, een rit door de omgeving, ringsteken en een vaardigheidsparcours (kegeltjesbaan) . Ook is er de mogelijkheid om een aanspanning te laten keuren. Heeft u een klassieke aanspanning en wilt u wel eens weten hoe authentiek die is en waar er in de loop van het leven van het rijtuig aan geknutseld of veranderd is, vraag dat een proefjurering aan. Waar jurering altijd inhoud mogelijke kwalificatie voor het Nederlands kampioenschap is het deze dag geheel vrijblijvend, maar daarom zeker niet minder leerzaam.Bent u nog geen lid van de NVTG en toch laten jureren? Voor 20 Euro kunt U uw aanspanning laten jureren ( en dan bent U meteen voor een heel jaar lid).

En voor leden en voor niet-leden geldt: U bent natuurlijk als toeschouwer van harte welkom.

Leden van de NVTG die zich hebben ingeschreven voor deze dag krijgen van de NVTG een lunch en de borrel aan het eind van de dag aangeboden.

U kunt natuurlijk een rijtuig gaan bekijken in één van de musea. Maar is het niet veel leuker op een rijtuig te zien met het paard (of de paarden) ervoor en op de bok een koetsiers die eruit ziet of hij zo uit begin vorige eeuw is gekomen?.

 

De NVTG stimuleert het rijdend houden van het Nederlands erfgoed aan rijtuigen, karren en arresleeën.

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.