ahp kop

 28 Januari 2021

Koetsiersbewijs

Share

 

RV en PC De IJsselruiters

Organiseert

KOETSIERSBEWIJS


RV en PC De IJsselruiters organiseert een cursus voor het koetsiersbewijs voor enkel- en tweespan. In de cursus wordt aandacht besteed aan het paard, het rijtuig, het harnachement en de leidselvoering volgens het Achenbachsysteem. Aan het eind van de cursus is de cursist in staat om zich veilig en vaardig in het verkeer te bewegen met een aanspanning.

De cursus start in maart 2011 en bestaat uit 15 theorie- en praktijklessen onder begeleiding van Anne van der Veen (jurylid KNHS en examinator van o.a. koetsiersbewijs).
De theorielessen worden gegeven in de kantine van de vereniging van de IJsselruiters en de praktijklessen zullen, in overleg, per groep worden gegeven. Ter afsluiting van de cursus zal een examen worden afgenomen door de Stichting Rijvaardigheidsbewijzen Recreatieruiter (SRR).

Kosten voor de cursus zijn €400,00 (dit is inclusief theoriemateriaal en examengeld, koffie of thee en een lunch op de examendag). Eigen aanspanning is gewenst. Mocht er geen eigen aanspanning beschikbaar zijn dan zullen er enkele kosten bijkomen.

Wil je meedoen aan de cursus of heb je vragen over de cursus, neem dan contact op met Anne van der Veen (06-25156613).

 

 

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.