ahp kop

 17 Januari 2021

Menduro laatste persbericht

Share

 

Menduro bij Achter't Peerd


Eefde. Zondag 14 november vindt bij koetsiersvereniging Achter't Peerd, de eerste Menduro (soeprit) plaats. Deze rit vindt plaats in de omgeving van Eefde en Gorssel, waarbij elementen van op tijd rijden en afleggen van proeven wordt gecombineerd.
De Menduro soeprit is een innovatie van de al jaren lang gereden soeprit in november en ontstaan uit het initiatief van enkele creatieve leden, die nieuwe elementen wilden toevoegen aan het mennen. Het is afgeleid van het motorsportonderdeel Enduro, waarbij de deelnemers naast het rijden op de openbare weg met vooraf vastgestelde tijden, proeven afleggen waarin ze hun bekwaamheid ten toon spreiden. Dit principe is ook uitgangspunt voor de Menduro. Een rit gecombineerd met proeven. De Menduro is in totaal circa 25 km lang, met onderweg 4 hindernissen, obstakels in verschillende terreinen, die de deelnemers geacht worden te nemen. Halverwege de rit is er een pauze waar erwtensoep en broodjes beschikbaar zijn als lunch. Start en finish zijn in het centrum van Eefde bij autobedrijf Lenselink. Voor de winnaar is er een wisselbokaal beschikbaar gesteld. Deelname aan de rit is gratis.

Voor inlichtingen en inschrijvingen E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via Peter Lenselink 06-46105850. Vanaf 9.00 uur staat de koffie klaar en de eerste deelnemer start om 09.30 uur op de parkeerplaats van autobedrijf Lenselink, Schoolstraat 11 te Eefde

Meer informatie alsmede de starttijden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.