ahp kop

 28 Januari 2021

Dag van .........Deelnemers

Share

 


Dag van Achter 't Peerd aan Elzerdijk in Eefde.


Zondag 16 oktober 2011 is in Eefde weer de "dag van Achter 't Peerd".
Vanaf 10 uur worden op het terrein aan de Elzerdijk in Eefde verschillende aanspanningen van diverse menverenigingen uit de regio en de eigen vereniging Achter't Peerd verwacht, die in een onderling treffen strijden voor de eeuwige roem.
Op deze dag is er geen stress bij paarden, koetsiers en de meegereisde grooms. Het is een dag van ontspannen bezig zijn met de aanspanning. Alles mag en niets moet. "Bewust met het paard omgaan en niet meer doen dan wat het paard op dit moment kan, niet forceren, dat is het motto en lukt het de eerste keer nog niet helemaal dan mag je het vandaag gewoon nog eens proberen. 
Meer informatie en aanmelden (tot 15 oktober) kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deelname is mogelijk voor iedereen met een veilige aanspanning. Er geldt geen inschrijfgeld, wel worden de deelnemers geacht een goed humeur mee te brengen.

 

Aanmeldingen zijn inmiddels ontvangen van:

Peter   Lenselink
Wim     Rood
Wim     Leppers
Adri      Kros
G.H.     Hoogkamp
G.J.      Hoogkamp
Arthur  Dieperink
Han     Brokken
Gerke  Wilbrink
Wim     te Niet
Rein     Hazelaar
Jolien   Veldkamp
Willy    Nieuwburg
Dik      Brokken
Harry   van Schooten

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.