ahp kop

 23 Januari 2021

Diepenheim

Share

 

Afgelopen weekend was de sgmw Diepenheim op landgoed Warmelo.
Een mooie lokatie met zaterdag zeer mooi weer. Han moest al om 8.40 uur dressuur rijden het ging al iets beter als vorig jaar maar we zijn er nog lang niet. De vaardigheid ging bijzonder slecht 5 ballen dus laatste. Bij Arthur ging de dressuur aardig niet teveel punten achter op de rest en met een foutloze vaardigheid kwamen er geen strafpunten bij.

Zondag was het weer een stuk minder. Han had niks te verliezen dus op naar de marathon. Tijdens de hindernissen was het redelijk droog en het liep goed een kleine hapering op hindernis 1 maar de rest liep lekker met op hindernis 5 en 6 de snelste tijd. Wat resulteerde in een 2e plek in de marathon.

  foto.s Wieke Maalderink

Arthur ging van start met veel regen en wind, maar de pony's hadden er weinig last van want ze gingen als de brandweer. Dit had de concurrentie vooraf niet verwacht, een eerste plek in de marathon met ook in 2 hindernissen de snelste tijd waarvan hindernis 4 de waterbak. Dit resulteerde in een 1 plaats totaal.

                                                                      .   Proficiat

Al met al zijn er weer een mooi aantal leden een weekend leuk bezig geweest.
Van T.A.  tot starters van de marathon van jury tot stap controleurs en niet vergeten de hindernis rechters
en zeker niet vergeten het publiek die met dit weer toch de moeite heeft genomen om te komen kijken.
Voor de uitslag kijk op www.hoefnet.nl

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.