ahp kop

 20 Januari 2021

Wat leden zoal doen.

Share

 

Vorige week reden willy Nieuwburg en Johann Haasnoot (nieuw lid) mee met de Tour Classique een rit van de hoofdstad aanspanningen het betreft hier een Authentieke rit in Twente met picknick in stijl. De stop was bij kasteel Warmelo in Diepenheim. Voor meer mooie foto's  hoofdstadaanspanning.nl/fotosite

Rein Hazelaar reed in Ugchelen een sgmw wedstrijd. Een wedstrijd met een mooi maar zwaar A trajeckt. Met een 3e plek in de dressuur en een 1e in de vaardigheid behaalde Rein zondags in de marathon een 4e plek wat een totaal opleverde van 148.17 punten een 3e plaats totaal. Ook waren er weer de nodige helpers van Achter 't Peerd aan het werk.

Zaterdag 22 mei ging Rudi Brokken met de Familie op pad naar Den Ham om een ééndaagse wedstrijd te rijden. De uitslag was een 7e plek in dressuur en ook totaal. Jammer van de 3 ballen en die 1 sec te laat binnen. Volgende wedsrijd meer succes.

Op deze dag begonnen ook de APD Achterhoekse paardedagen. Henk Garrits en Hans Heus gingen de strijd aan met de nationale en internationale menners. Henk staat naar een 12 plaats in de dressuur en een 13e in de marathon totaal 12e. Hans begon met een 11e plek in de dressuur en 10e in de marathon en staat nu 10e op de lijst.

  

Vandaag werd de vaardigheid gereden in Zelhem en ook deze werd net als de hindernissen gebouwd door Arjan Brink. Dat dit parcour nog best moeilijk was blijkt uit de uitslag. Henk 13e met 3 ballen en 4.12 fouten voor de tijd totaal over 3 dagen 12e. Hans ging het al niet beter af ook een 13e plek met 1 bal maar 9.43 tijd fouten totaal 12.43. Totaal over 3 dagen ook een 12e plek.

Ook zijn er dressuur en vaardigheid wedstrijden in Geesteren hier reed Netty de Rooij mee en zij kwam thuis met een rood lintje dus ik neem aan een 2e plek.

Verder zijn er enkele leden die vandaag hebben genoten van het mooie weer in Emst, bij de Emster rijtuigendag, een klassementsrit van de NVTG. Ook was er speciale aandacht voor boerenwagens en -karren en andere ambachtelijke wagens.

Mocht u een leuk verslag of foto's hebben van een wedstrijd of rit dan vernemen wij dat graag. De redaktie kan ook niet overal zijn. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.