ahp kop

 24 Januari 2021

Hemelvaartdauwmenrit

Share

 

Dauwtrappen of gewoon nat gras, een impressie van de ochtendrit op Hemelvaartsdag

Het is nog erg vroeg, maar de koffie is al klaar. De rondreizende reporter kon dit keer helaas zelf niet meerijden, vandaar geen verslag van de tocht maar citaten, uitspraken van deelnemers en andere aanwezigen die zijn vastgelegd bij de stop bij erve Brokken in Harfsen, rijp en groen, ongecensureerd en met of zonder toestemming van de persoon in kwestie. Voor alle diepte interviews en uitspraken wordt verwezen naar de eerstvolgende gedrukte uitgave van het clubblad dat binnenkort weer verschijnt, hierbij als voorproefje wat kenmerkende uitspraken.

Plien en Pleun:
We misten de koffie bij de start maar dat kwam door een combinatie die eigenlijk 13 dagen achter liep.

Jolien en Marjolein:
Ik moet nu eerst plassen, kom zo terug. Om te voorkomen dat Inge en Pleun weer heel snel zouden moeten vertrekken nu maar een groene deken over de pony, valt die niet zo op tussen de grassprieten.

Han en Jan:
Is dit alleen voor alle rijders, anders vraag je mijn dochter maar wat die er van vond. Is dit een blinde? Nee niet zo een met een rood witte stok maar een horzel! Ie weet ook echt niets hè?

Arthur:
Nu even niet, het eigeel loopt me langs en tussen de benen.

Dik:
Jaja het is me wat, de leiding is me gaan drijven. Ik wil niets kwijt, ik heb liever dat ze me iets brengen, je mag alles komen brengen, alleen moeten het wel bruikbare spullen zijn, zoals een grondbak of zoiets.

Wieke:
Hé, ik ben geen uithangbord, wil je wel even je broodje aanpakken. Ik heb het nog nooit zo koud gehad.

Jan:
Dat krijg je nou eenmaal als je zo lekker kookt.

                                              Allemaal even PAUZE!!!!

Allemaal bedankt voor de medewerking aan de hemelvaartmenrit! Jan en Wieke voor de koffie en de lekkere gebakken eieren, Dik en Monique voor de gastvrijheid, Wim met zijn partner voor de hulp en journalistieke begeleiding en uiteraard Han, dankjulliewel!

klik hier voor de foto's van de hemelvaartdauwmenrit 2010


                                                               Inge

 

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.