ahp kop

 25 Januari 2021

Flevomendagen

Share

 

Voor de eerste keer zijn de flevomendagen in Biddinghuizen verreden.
Zondag de dressuur en vaardigheid en maandag de marathon. Van " Achter 't Peerd " reden Henk en Hans mee.

Na de vele regen van gisteren was het vandaag wel droog maar de wind was goed aanwezig en het voelde dus koud aan.
De accomodatie van flevo on ice zag er mooi uit, jammer dat er weinig publiek aanwezig was. De hindernissen leken allemaal erg op elkaar, palen met balken er tussen.

Henk stond na de dressuur en de vaardigheid aan de leiding met 12 punten voor op de nummer twee. Hierdoor had hij dus een mooie uitgangspositie voor de marathon. Deze eindigde Henk met een 2e plaats. Dit leverde een totaal op van 106.84. Hiermee bleef hij de nummer twee 11 punten voor.

Gefeliciteerd...

 

Hans stond na de dressuur en vaardigheid op een 5e plek en wist ook de marathon met een 5e plaats af te sluiten, wat een 5e plek totaal opleverde.

                          

Doortje en Wim waren ook aanwezig als hindernisrechter. Ze zeggen dat ze de hele dag in de trailer hebben doorgebracht bij hindernis 6. We hebben wel een trailer midden op het trajekt zien staan en de achterkant van een tijd waarneming.
Deze bus is ook gesignaleerd op de parkeerplaats we hebben alleen niet kunnen tellen hoeveel mensen er voor Henk en/of Hans kwamen kijken.

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.