ahp kop

 27 Januari 2021

Menwedstrijd Eefde met Nederlandse toppers

Share

 

Menwedstrijd Eefde met Nederlandse toppers

Eefde. Heel veel zaterdagen is er door de leden van menvereniging Achter 't Peerd hard gewerkt om de hindernissen klaar te maken en nu is het zover. De jaarlijkse menwedstrijden van 10 en 11 april in de omgeving en op het terrein van de menvereniging in Eefde kan van start met een geheel nieuwe eigen waterbak.

De menwedstrijd, die meer dan 20 jaar geleden begon als onderlinge wedstrijd, is ondertussen uitgegroeid tot een nationaal bekende en erkende krachtmeting voor enkelspan, tweespan en meerspan, waaraan ook dit jaar weer Nederlandse topmenners deelnemen. Het mooie is dat de wedstrijd die bestaat uit de onderdelen: Dressuur, Vaardigheid en de Marathon, in de schitterende omgeving van het clubgebouw aan de Elzerdijk in Eefde plaats vindt. Wat nog ontbrak bij de marathon was een waterbak, meestal een van de spectaculairste onderdelen van deze marathon, maar dit jaar maakt ook deze hindernis weer onderdeel uit van de wedstrijd. Het maximale aantal inschrijvingen, waaronder een ex-wereldkampioen en diverse andere Nederlandse toppers was al snel bereikt. De verwachting is dat de menwedstrijd veel bezoekers zal trekken, die dan de dressuurwedstrijden, het kegeltjesrijden op zaterdag en natuurlijk de marathon op zondag vanaf het middenterrein met een strodorp en horecavoorzieningen prima kunnen volgen. Burgemeester F. Spekreijse van Lochem zal zondagmiddag de prijsuitreiking verzorgen. Deze wordt voorafgegaan door een demonstratie/clinic met meerdere meerspannen die een groot aantal hindernissen zullen rijden.

Meer informatie, parkeermogelijkheden, tijden, route's en startlijsten zijn te vinden op www.achtertpeerd.com

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.