ahp kop

 28 Januari 2021

wedstrijd

Share

Nog een week en dan is de 1ste dag van de wedstrijd alweer voorbij, vandaag heeft de afdeling Eerbeek een gesponsorde `knetterbijl` (kettingzaag) en aanhanger opgehaald om daarmee gesponsorde dennen te zagen/op te halen. de afdeling Harfsensesteeg/Dortherdijk was met Ford afgereisd naar Hall om een aanhanger met piramide's en hekjes op te halen die in Eefde aangekomen geplaatst werden in de hindernissen om deze allemaal een verschillend aanzien te geven. de afdeling Veldkamp kwam hulp aanbieden evenals de baas van "stal Amelte". Toen het etenstijd werd kwam de afdeling st.anthon etenswaren bezorgen zodat een ieder in de regen weer verder kon.

Moraal van dit verhaal: zonder (materiaal)sponsoren, vrijwilligers en grondeigenaren is het organiseren van een wedstrijd onmogelijk en ik wil dan ook iedereen bedanken voor de medewerking tot nu toe en uiteraard voor de medewerking in de komende tijd.

 Jan Maalderink

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.