ahp kop

 24 Januari 2021

Fotoshoot Paardekracht of Paardenkrachten

Share

 

Fotoshoot Paardekracht of Paardenkrachten

Eefde. Zaterdag 27 maart 2010. Na een lange dag werken aan de vele hindernissen waren er nog een groot aantal vrijwilligers aanwezig om deel te nemen aan de fotoshoot voor de uitreiking van de nieuwe Achter't Peerd jassen, die beschikbaar werden gesteld door Autobedrijf Lenselink, hoofdsponsor van de Samengestelde Men Wedstrijd op 10 en 11 april.

Vanaf 08.30 waren de eersten al aanwezig om ook op deze zaterdag de 27e maart weer helemaal te gaan voor het in elkaar zetten van de hindernissen voor de samengestelde wedstrijd die in het weekend na de Pasen zal plaats vinden. Vandaag stond het "knuppen" van de verschillende boomstammetjes op de palen, het in elkaar schroeven van de diverse hindernissen en de laatste hand leggen aan de waterbak op het programma. Na de altijd gezellige koffie, waar het werk werd verdeeld door de coördinator Jan, ging een ieder aan het werk. Dit keer was het niet tegen 16.00 uur afgerond, maar werd er nog verwacht dat een aantal vrijwilligers aanwezig zouden blijven voor de fotoshoot van de uitreiking van de door Autobedrijf Lenselink beschikbaar gestelde jassen met het logo van Achter't Peerd achterop. Deze jassen, die door de vrijwilligers zullen worden gedragen op de wedstrijddagen, dragen volgens Peter Lenselink van Autobedrijf Lenselink, bij aan de professionele uitstraling die dit evenement na bijna 23 jaar van organiseren zeker uitdraagt. "Netjes gekleed is een van de aspecten van zo'n samengestelde wedstrijd. Ook de deelnemers zien er altijd op hun paasbest uit en deze jassen laten zien dat Achter't Peerd ook hieraan voldoet" aldus Peter Lenselink, die ook zelf mee zal doen aan twee van de drie onderdelen van de wedstrijd.

Het thema van de fotoshoot "Paardekracht of Paardenkrachten" werd uitgebeeld door de aanwezigheid van een tweespan Shetlanders, die samen waarschijnlijk best wel over 1 PK beschikken en de Daihatsu Terios die over 105 PK beschikt en toch erg zuinig rijdt namelijk 7,5 liter/100 kilometer. Voor de statistici onder ons de Shetlanders lopen op 2 balen hooi per week aangevuld met brokken.

De komende week zal in de lokale media aandacht worden besteed aan deze paardekracht uit de oude doos versus de nieuwe paardenkrachten die geleverd worden door deze 2WD of 4WD Daihatsu Terios.

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.