ahp kop

 20 Januari 2021

Geen Vorstverlet voor Achter't Peerd

Share

 

Geen Vorstverlet voor Achter't PeerdEefde. Een gure wind waait over de vlakte aan de Elzerdijk in Eefde en ondanks de zon die volop aanwezig is, is het niet erg lekker vertoeven op het terrein van de koetsiersvereniging Achter't Peerd. Toch zijn er een aantal leden hard aan het werk om de waterbak voor de wedstrijd van 10 en 11 april in orde te maken.

Nu de vorst eindelijk weer uit de grond is, is het mogelijk om het benodigde grondwerk te verrichten zodat de waterbak van de koetsiersvereniging Achter 't Peerd in Eefde op tijd gereed is voor de samengestelde wedstrijden op 10 en 11 april. Afgelopen zaterdag kwamen een aantal leden bij elkaar op het clubterrein om de werkzaamheden rond de reeds uitgegraven waterbak verder af te ronden. Dat het toch nog regelmatig in de handen blazen was, kwam door de straffe wind die het werken ondanks de mooie zonneschijn niet echt aangenaam maakte. Tegen de middag waren de meeste palen en doorgangen van de nieuwe waterbak voor een groot gedeelte gereed. Volgende weekend staat het boren van de gaten van de overige hindernissen gepland en wordt de waterbak verder afgerond.

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.