ahp kop

 27 Januari 2021

indoor Laag Soeren

Share

 

Indoor Laag Soeren goed verlopen.

Afgelopen Zaterdag is de eerste editie van de Voskamp indoor bokaal verreden. Zo'n kleine 70 aanspanningen waren naar manege "de spreng" gekomen om deel te nemen.

Enkele leden van " Achter 't Peerd " deden ook een poging om een prijs te behalen n.l. Jolien, Han, Henk en Hans.

Jolien moest al om half negen als één van de eerste deelnemers, ze bleef alle twee rondes foutloos met een 8e en een 4e tijd. Totaal een 6e plek.

Han ging iets minder goed van start. Hij reed poort 12 tegen de vlakte en kreeg hiervoor 10 strafseconden, met het afrijden van 2 ballen erbij een totaal van 16 strafseconden. De tweede ronde ging een stuk beter, er viel maar 1 bal in een redelijke tijd. Totaal een tweede plek en net buiten de finale.

Henk deed het een stuk beter en reed beide rondes foutloos met respectieflijk een eerste en een tweede tijd. Totaal eerste en door naar de finale. Deze legde hij ook als snelste af. Hij won dus deze wedstrijd.

Hans reed er in de eerste ronde één bal af en in de tweede ronde bleef hij foutloos. Hierdoor werd hij in beide rondes tweede en mocht hij door naar de finale. Helaas reed hij er twee ballen af en eindigde hier ook op een tweede plaats.

Kortom een mooie wedstrijd waar ook vele mensen van " Achter 't Peerd " weer een bijdrage aan hebben geleverd. Van de organisatie tot aan het publiek allen dank.

Voor enkele foto's kijk op     http://oypo.nl/pixxer.asp?id=2225409E5F1BA3D4

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.