ahp kop

 28 Januari 2021

SGMW 2010

Share

 

De samengestelde menwedstrijd van 2010 begint op gang te komen, de eerste sponsors hebben alweer toegezegd en de organisatie is naarstig op zoek naar vrijwilligers voor de bouw van de hindernissen op zaterdag 13 Maart. Het eerste persbericht is ook verstuurd (zie hieronder). De eerste 50 deelnemers hebben betaald, dus er zijn nog enkele plaatsen vrij. Als u nog mee wil rijden, geef u snel op, want vol is vol.

Menwedstrijd in Eefde weer met waterbak.

Eefde 14-02-2010.

In het weekend van 10 en 11 april organiseert koetsiersvereniging "Achter 't Peerd" op- en rondom haar eigen clubterrein naast de Gorsselse heide een samengestelde wedstrijd in de klasse 1, 2 en 3.

Het wegtraject voert de aanspanningen door de bosrijke omgeving. Een van de grondeigenaren naast het terrein heeft gelegenheid gegeven om op zijn grondgebied hindernissen te bouwen. Enkele daarvan zijn vast en zijn zo natuurlijke hindernissen geworden, die zeker niet misstaan in deze schitterende omgeving. Nieuw dit jaar is dat de waterbak, die op het oude terrein altijd een van de mooiste hindernissen was, nu weer in ere is hersteld op de eigen locatie. De dressuur en de vaardigheid liggen dicht bij de hindernissen, zodat zowel deelnemers als bezoekers een schitterend hoofdterrein hebben met alles op loopafstand. Door de compacte opzet is het gebied overzichtelijk. De hindernissen zullen een uitdaging zijn voor de circa 80 deelnemers. Voor de bezoeker is elke hindernis makkelijk bereikbaar en zijn de aanspanningen goed te volgen over het hele terrein.
De wedstrijd begint op beide dagen om 09.00 uur en de verwachting is, dat op zondag tegen 16.00 uur de prijsuitreiking zal plaats vinden. Het gehele wedstrijdterrein is voor iedereen vrij toegankelijk. Op het hoofdterrein bevindt zich een horecagelegenheid en is er voor de kinderen een springkussen. Voor bezoekers is er een ruime parkeergelegenheid. Dit wordt via wegbewijzering uitgebreid aangeven. Voor meer informatie over de wedstrijd, de deelnemers, de sponsoren of koetsiersvereniging "Achter 't Peerd": kijk op  www.achtertpeerd.com

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.