ahp kop

 17 Januari 2021

Bronckhorster Paardenmeerdaagse

Share

 

BRONCKHORSTER PAARDENMEERDAAGSE 2010

28, 29 & 30 mei


Dit jaar wordt, na de geslaagde eerste editie in 2009 opnieuw een paardenmeerdaagse in Bronckhorst georganiseerd en wel op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 mei a.s.

Locatie:
Stichting Paardenmeerdaagse Bronckhorst i.o. ontvangt u op de Hietmaat, het evenemententerrein van Hengelo (Gld) waar jaarlijks diverse keuringen en hippische evenementen plaatsvinden.
Bij aankomst wordt u gratis een kop koffie met koek aangeboden. Er is voldoende parkeergelegenheid en ruimte om uw pony's of paarden op te zadelen of in te spannen.

Tijden:
Er kan gestart worden tussen 11.00 en 12.30 uur en u dient uiterlijk 18.00 uur weer terug te zijn. De routes gaan zoveel als mogelijk over zandwegen, welke uiteraard zowel voor ruiter als aanspanning goed begaanbaar zijn. Elke dag wordt er een andere route gereden vanaf de Hietmaat in Hengelo zodat u met volle teugen kunt genieten van al het schoon wat de gemeente Bronckhorst te bieden heeft; het prachtige coulisselandschap gestoffeerd met mooie boerderijen en landgoederen; schitterende natuurgebieden met mooie doorkijkjes en vele vergezichten. Het zijn drie zeer gevarieerde, verkeersluwe routes waar u ontspannen met uw hobby bezig kunt zijn.

Kosten:
Om de kosten hoeft u het niet te laten. Mede door de inzet van vele vrijwilligers kunnen wij u deze ritten aanbieden voor € 5,- per dag ( 3 dagen €10,- ) per ruiter/amazone en € 10,- per dag ( 3 dagen € 25,- ) per aanspanning. Bijrijders kunnen gratis mee.
U moet wel zelf over een paard en of koets beschikken want het huren van paarden en koetsen is niet mogelijk.

Deelname:
Iedereen is normaal verkeersdeelnemer en bepaald z'n eigen tempo. Wel wordt u verzocht niet in te grote groepen te rijden i.v.m. de verkeersveiligheid. Op gevaarlijke punten worden verkeersbegeleiders ingezet. De maximale lengte van de routes bedraagt ca. 30 km per dag. Voor eventuele overnachting voor uzelf en de pony's cq. paarden kunt u terecht op de site www. paardentoerismebronckhorst.nl.
Uiteraard dient u W.A. verzekerd te zijn en de pony's c.q. paarden moeten tegen influenza ingeënt zijn.

Inschrijving:
De inschrijving sluit 15 mei.
Wilt u zeker zijn van deelname stuurt u dan het opgavenformulier zo spoedig mogelijk op naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt het formulier ook per post versturen naar:
Secretariaat Bronckhorster Paardenmeerdaagse
Schiphorsterstraat 8a
7227 NG Toldijk

Wij hopen uw inschrijving binnenkort tegemoet te zien zodat u verzekerd bent van een startplaats om van de schitterende gemeente Bronckhorst te genieten!

Meer info: www.bronckhorsterpaardenmeerdaagse.nl

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.