ahp kop

 24 Januari 2021

Kermistocht Bathmen

Share

 Bathmen, augustus 2009 

Geachte Menvrienden, Koetsenvereniging “d’ Olde Molle” nodigt U uit voor haar jaarlijkse Kermistocht op zondag 27 september 2009, die dit jaar voor de 20e keer wordt gereden.

Deze tocht zal U weer langs de mooiste plekjes van Bathmen en omgeving voeren, we komen in elk geval niet langs het kermisterrein.

De start vindt evenals vorig jaar plaats in het weiland van de fam. Zwiers aan de Bronsvoorderdijk 11, 7437 PX  te Bathmen.
Dit wordt vanaf de snelweg en andere toegangswegen met pijlen aangegeven.
Bij aankomst kunt U een kop koffie afhalen en Uw lunchpakketten.Er wordt om 10.00 uur gestart en om ongeveer 15.00 uur verwachten we weer terug te zijn. Tevens ontvangt U aan het einde na inlevering van Uw nummerbordje een leuke attentie.
De kosten bedragen € 7,00 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar € 3,50. Dit kunt U ’s morgens bij het secretariaat op het startterrein voldoen (Gepast is heel fijn !)

.Elke aanspanning dient WA verzekerd te zijn.Evenals andere jaren kan in principe iedere aanspanning deelnemen, mits men met een verkeersveilige aanspanning komt, en in gepaste kledij. Deelname geschiedt geheel voor eigen risico.Huifwagens en aanspanningen met reclame worden niet toegelaten, bovendien behouden wij ons het recht voor om aanspanningen te weigeren.Het bestuur is deze dag van 8.00 tot 16.00 uur bereikbaar op
telnr. 06 – 55520879.
 

Bij sherry- en middagstop wordt U dringend verzocht de paarden geen hoofdstel af te doen en geen paarden vast te zetten aan de afrastering!

 

Inschrijving kan op een van de volgende manieren:Schriftelijk: Koetsenvereniging d’Olde Mölle p/a
C. van Wijkstraat 3, 7425 NK Deventer.
Telefonisch:0570-657845  Liesbeth van Wichen
Per email:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Dit graag vóór woensdag 15 september

    

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.